Volem celebrar el nostre terce aniversari com a la llibreria més friqui de tot el Penedès i la millor forma de fer-ho creiem que és amb un concurs de preguntes, per trobar el Friqui Màster del Penedès.

Bases:

El Guanyador serà qui tingui més punts totals el últim dia del concurs.

Com s’aconsegueixen els punts?

A la botiga, físicament, en cada visita podeu aconseguir punts responent preguntes. Amb la primera compra, s’entrega una fulla de puntuació on podeu anar sumant punts. Una ronda completa consta de 5 preguntes de diferents temes dividits per colors.

Cada pregunta resposta correctament són 5 punts. Una ronda completa amb les 4 preguntes correctes, suma 10 punts extra. Encertar les 4 preguntes dona accés a la pregunta de bonus, més difícil, que suma 30 punts si s’encerta, o resta els 10 punts extra si es falla.

Només es pot fer una ronda completa al dia.

En Instagram és penjaran diàriament preguntes, que sumaran 1 punt. En cap cas, un jugador podrà guanyar el concurs només amb preguntes d’instagram, però si podrà obtenir un reconeixement especial. El titul amb diploma especial reconeixen que és «The fuking google Master»

Gran final.

El guanyador és decidirà en un cara a cara a dues rondes de preguntes, entre els tres primers classificats on és decidirà per eliminació els dos últims contrincants.

El guanyador d’instagram, en cas de ser diferent dels tres primers, podrà presentar-se a la fase final superant una fase de preguntes fetes per la resta de jugadors. L’aceptació a la fase final serà acordada entre els jugadors finalistes.

Premis

El primer classificat obtindrà un val de compra de 30€

El segon classificat val de compra de 20€

El terce classificat val de compra de 10 €

Diplomes i el reconeixent de tota la comunitat.

X