I Concurs dibuix Manga

Volíem celebrar la incorporació de la gamma Sakura de Talens, i la millor manera era amb un concurs de la nostra temàtica preferida.

1. Qui pot participar?

Obert a qualsevol persona que resideixi en l’àrea Penedès -Garraf (alt i baix).

2. Temàtica:

Manga/anime clarament reconeixible. Els dibuixos no reconeixibles com a tal poden ser rebutjats en el lliurament. Els casos dubtosos se sotmetran a votació.
Lliurament en paper o suport similar. Color o B&W. Qualsevol de les opcions és valida sempre que compleixi el requisit de ser aspecte Manga (qualsevol estil) reconeixible.

3. Dates:

Es poden lliurar des del 28/06 al 13/07
La votació començrà el 14/07 i no s’admetran més dibuixos començada la votació.

4. Votació:

La votació es realitzarà mitjançant Instagram (stories). Votació popular per selecció de punts en cada imatge. 3, 2 i 1 punt.
És obligatori que els participants (o representants en cas de menors) votin a tots els dibuixos.
Les imatges seran penjades en Stories i segons densitat de participants seran 1 o més imatges diàries.

Aclariments:
Tots els participants hauran de realitzar-se una foto o vídeo en el qual sigui recogneixible que el dibuix no el realitza una persona diferent a qui es presenta.
No s’acceptaran impugnacions de cap mena una vegada acabada la votació. La votació i la seva suma total es farà publica i guanyarà el participant amb major puntuació.
El participant que no voti a totes les imatges, li serà restat 0,5 punts propis per cada imatge no votada.

5. Premis

1r Premi: Còmic Manga a triar entre els títols disponibles a la botiga, amb un màxim de 12€ PVP sense poder substituir-se en cap cas per un premi diferent, o compensació per la quantitat sobrant.
Serà possible substituir aquest premi per el segon premi.

2on Premi: Joc de 6 peces de Sakura Pigma, o equivalent, de preu inferior a triar.
Pot ser canviat pel 3er premi

3er Premi: Manga Guardians de la nit 1.

Tots els participants que compleixin els requisits per a participar, rebran un val descompte del 20% en compra de material de la marca Talens, a gastar a la nostra botiga amb termini màxim 31/12/2019