I Torneix FrikiQuiz

Volem celebrar el nostre tercer aniversari com la llibreria més friqui de tot el Penedès i la millor forma de fer-ho, creiem que és, amb un concurs de preguntes, per trobar el Friqui Màster del Penedès.

Bases:

El Guanyador serà qui tingui més punts totals en la fase final del concurs.

Com s’aconsegueixen els punts?

A la botiga, físicament, en cada visita podeu aconseguir punts responent preguntes. Amb la primera compra, s’entrega una fulla de puntuació on podeu anar sumant punts. Una ronda completa consta de 4+1 preguntes de diferents temes dividits per colors.

Cada pregunta resposta correctament són 1 punts. Una ronda completa amb les 4 preguntes correctes, suma 5 punts extra. Encertar les 4 preguntes dona accés a la pregunta de bonus, més difícil, que suma 5 punts si s’encerta, o resta els 2 punts extra si es falla.

Només es pot fer una ronda completa al dia, i com a maxim tres a la setmana.

En Instagram és penjaran diàriament preguntes, que sumaran 1 punt. En cap cas, un jugador podrà guanyar el concurs només amb preguntes d’instagram, però si podrà obtenir un reconeixement especial. El títol amb diploma especial reconeixent que és “The fuking google Master”

Gran final

El guanyador és decidirà en un cara a cara a dues rondes de preguntes, entre els tres primers classificats on és decidirà per eliminació els dos últims contrincants.

El guanyador d’instagram, en cas de ser diferent dels tres primers, podrà presentar-se a la fase final superant una ronda de preguntes fetes per la resta d’aspirants. Cada un dels 3 classificats farà 3 preguntes i “The fuking google Master” haurá de respondre correctament un mínim de 7 per entrar a la Ronda final.

Premis

El primer classificat obtindrà un val de compra de 20€

El segon classificat val de compra de 10€

El tercer classificat val de compra de 5 €

Diplomes i el reconeixent de tota la comunitat.